diumenge, 5 de juliol del 2009

Autònoms (Els Oblidats)


En aquesta crisi, que no para, per molt que alguns s'esforcen a mentir i dir que això ja està, i aquí no passa res. Tenim els treballadors autònoms a Catalunya en 6 mesos han plegat 16,000 autònoms. Han plegat 1,000 autònoms cada setmana.
Els autònoms no volen subsidis, els autònoms no volem caritat, els autònoms demanen poder viure i treballar sense pidolar.
Els transportistes primer arruïnats pels gasoil, després per la fiscalitat i ara a més sense feina. El petit comerç , competència deslleial, impostos injustos un IBI que creiem sense control i que també acabes pagant sigui com a propietari o com llogater, un cost de l'energia que ha crescut més d'un 20 per 100 en tres anys, etc.
En definitiva estem davant d'uns governs, locals, "autonòmics" i estatal, adormits, sense idees, incapaços de trobar solucions i negant permanentment la realitat. Aquesta incapacitat obstinada fa que els nostre pobles, i ciutat esdevinguin pobles fantasmes.
Feu un dia un vol de 5 minuts i mireu sinó els comerços de tenen el cartell de : "Local a Lloguer".
Crec avui encara estem lluny de tocar fons, el més greu però és que aquells que ens han de salvar, no sabem ni tant sols de què ens han de salvar. Així, poca cosa hi podrem fer.
Per cert Sr. Ministre de treball quan faci la llista de l'atur pensi en aquests 16,000 autònoms només de Catalunya. Si ho fa així ja veurà que poc li falta pels 5,000,000 d'aturats.