dissabte, 13 de juny del 2009

Fet i deixat estar


Com es diu vulgarment , moltes coses s'han fet i després ningú se'n preocupa mai més, l'important és fer-hi la foto repartir “El Pregoner” i adéu-siau.

La preocupació dels governs, és fer inauguracions, inaugurar-ho tot i si pot ser quatre vegades, un pont, un passeig, una rehabilitació, una residència. Sempre destacar el “gran esforç” que s'ha fet per fer tal o qual cosa, que com sempre és mentida, no s'ha fet res de res, com a molt em parat la ma i s'ha cobrat una subvenció dels amics i amb prou feines. Com deia fer-se la foto és que el més important, després deixem que les coses, és podreixen fins al punt de gairebé fer fàstic.


A Sant Joan de Vilatorrada en tenim exemples al parc Catalunya, mireu sinó aquestes imatges, van fer-me'n adonar persones que van venir de visita, els va sobtà que feien una inauguració i escassos vint metres tenim espais totalment degradats com els de la foto.

I és que la política ja deu ser això, aconseguir quatre duros, fer quatre tonteries i la foto sobretot la foto.

El problema avui no és trobar diners per fer les coses, sinó tenir un nivell d'ingressos que permeti tenir-les i mantenir-les amb dignitat, ara com ara això no passa.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Malgrat sovint el critico, avui he de dir-li que estic totalment d'acord amb el seu artícle. Els projectes haurien de fer-se amb la vista posada en el dia de demà. Com ho mantindrem? Esta fet a prova de galifardeus? Com ho podem fer perquè el cost de manteniment sigui mínim? Potser cal pintar-ho d'un color llampant si amb dos dies de sol intens s'haurà descolorit?

No obstant, trobo a faltar ALTERNATIVES. Que farà CiU quan arribi al govern en aquest àmbit? Vostè que proposa? Com articularan la crítica des de l'oposició?

Expliqui-ho a la gent i si son realment una alternativa, que es noti. Només així faràn fora als (eco)socialistes.

Gràcies.