diumenge, 20 de juliol de 2014

NI LLIURES , NI IGUALS !!Mil peles !!! Amb la "foto" del Rei Ferran i la Reina Isabel , els Reis Catòlics.


Ni tant lliures , ni tant iguals......

Libres e Iguales, és una plataforma amb tot el dret d'existir, però tant fora de lloc, com si un servidor s'oposés al referèndum sobre l'autodeterminació de la Rioja, o sobre l'autodeterminació del País Basc, fet que segurament tard o d'hora s'esdevindrà.

La legitimitat que ells tenen, és la que ells no ens reconeixen a nosaltres, els altres. Bàsicament la idea i la concepció espanyolista “castellana” centralista de l'estat, en certa manera és una visió franquista de les institucions.
Una Espanya, a qui no li agraden els catalans, excepte el Boadella , (Albert),  a qui no li agraden els bascos, a menys que siguis un Nicolás Redondo (pare o fill), a qui no li agraden els gallecs a menys que sigui un Rajoy. Que recela dels andalusos a menys que siguis el Felipe González. Uns espanyols que tenen molta estima pels valencians , sobretot si dius Carlos Fabra o Alberto Fabra, no si ets dius Pompeu (Fabra) , Francisco Camps o Rita Barberà, també per la gent de les illes sobretot pel Jaume Matas.

Aquesta concepció d'Espanya és la mateixa, més o menys actualitzada de la dels Reis Catòlics. Per cert,  sabeu qui els va atorgà el títol de reis catòlics ? doncs el papa Borja, Roderic Llençol i de Borja, amb el nom de Papa Alexandre VI, nascut a Xàtiva el 1431. Molt interessant : http://ca.wikipedia.org/wiki/Alexandre_VI.

Aquesta concepció, idea és la que s'ha mantingut inalterable durant aquests anys. és la mateixa que farà d'Espanya un país, sense futur instal·lat en els cofoisme i més preocupada de la possible consulta a Catalunya, que de trobar la manera de fer un país modern i que funcioni.

Precisament, per no ens sentim lliures, i tampoc no se'ns tracta igual que els altres espanyols, demanem el dret votar amb la possibilitat de marxar.

En veritat la consulta m’interessa en tant en quant puguem ser independents :
De les Lleis espanyolistes de Ministre Wert
De les Lleis retrògrades del Ministre Gallardón
De les Lleis De seguretat per nostra inseguretat Del Ministre Fdez Diaz.
De les Lleis Fiscals que ens escanyen del Ministre Montoro
De les llastimoses Lleis de la Ministra Bañez la del l'atur.
Dels trens i avions que no van alhora, que no poden decidir ni quines festes farem...
Etc... Per tot això i molt més Vull la independència !!