dissabte, 15 de febrer de 2014

CDC Sant Joan i la vella guàrdia ...


Aquest és la notícia que apareixia a ManresaInfo.
La veritat deixo que passin uns dies, per dir-vos que no existeix cap divisió entre independentistes i no independentistes, en això tots estem d’acord. Desconec a més cap sector no independentista a CDC Sant Joan.
Sé que aquesta notícia, fa mal i ha fet mal als companys del partit aquí citats, alguns dels citats no van anar ni a la reunió esmentada, i que poca cosa té a veure amb la nostra realitat.

Pel que veig la notícia del ManresaInfo, intueix encertadament, i busca saber si existeix algun tipus de divisió interna del partit. Doncs sí, des d’aquest punt de vista és cert existeixen diverses visions sensibilitats, però aquestes són bàsicament sobre temes de gestió, coses del dia a dia, sobre la manera de fer i no fer i de comunicar o bé precisament la manca de comunicació. Existeix a més una dificultat afegida, un govern format entre Convergència i Unió i Esquerra. És un joc com mínim a tres bandes, però que les seves dificultats bàsiques no estan entre CiU i ERC. Les dificultats d’entesa són internes i res més, com a tota bona família. Però la família no la pots canviar per un altre, nosaltres tampoc.

Us en posaré un exemple d’aquest, des encontre. D’entrada alguns crèiem, que era imprescindible començar la legislatura fent una auditoria dels comptes municipals, després de 20 anys de govern socialista, no va ser aquesta la resposta majoritària dels nostres representants a l’ajuntament. Ara, en els comptes municipals només fem que trobar esguerros i ens els menjarem amb patates.

Res més lluny de la nostra intenció, com se’ns ha dit, de la voluntat de fer llistes alternatives, o apuntar-nos als adversaris polítics només per despit.
No és aquesta la meva/nostra manera de fer, no en sé, ni m’agrada. 
Simplement he dit les coses que crec, les seguiré dient tranquils. 
Ara fa tres anys que no estic a l’ajuntament i podré estar-ne quatre o vuit , o  potser no hi torno mai més !.