dilluns, 14 de juliol del 2008

262.000 euros l'any per mantenir el blog oficial de Jordi Hereu


http://www.elsingulardigital.cat/cat/viewer.php?IDN=23358

Ja no parlaré de corrupció institucionalitzada, però crec que en aquest preu s’han de pagar altres serveis de caràcter personal i inconfessable.

Si només fos el manteniment del seu Bloc personal, li podria fer una oferta molt millor que aquesta pressa de pèl que li fan a l’ajuntament de Barcelona i en particular al Sr. Alcalde Sr. Jordi Hereu.

262.000 euros, són 717,808 € diàries per mantenir el Bloc, és a dir 29,909 euros l’hora per mantenir el Bloc de dia i de nit 24 hores al dia, segur que ha de tenir un Blocaire de guàrdia en torn de nit, diumenges i festius inclosos.

Pot actuar una administració d’aquesta manera ? Pot llençar els diners, amb temps de recessió econòmica ? Pot embargar el compte d’un ciutadà honrat per no pagar una multa de 150 euros ? Pot llençar els diners així una administració ? Podem consentir aquestes despeses ? No hi ha ningú que vetlli pels nostres interessos ? No jutjarem mai cap polític per llençar diners públics ?

Com deia aquell , ara li fan el mànec......

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això és desidia pura i dura. I llavors valors com la reduccio de les desigualtats, l'equitat i la pobresa seran valors que defensaran en el seus programes... d'esquerres i de debò.