dimecres, 10 d’octubre del 2018

I LA CLACA AL GALLINER




Qui pot discutir la qualitat musical de la Montserrat Caballé, amb dos dits de front ningú.

En l’àmbit públic i més polític, la Montserrat va ser una persona que de portes enfora, que va fer sempre una manifestació clara d’espanyolitat, amb un vernís sua de catalanitat. 

Parlava català en l’intimidat. No sé perquè els grans de la música clàssica, sempre van del bracet de reis, prínceps i princeses, ducs, barons i tota la “potolada”, en moltes ocasions indigents intel·lectuals i analfabets funcionals i corruptes integrals. Són aquells, els que no han pencat mai en sa vida ni pensen fer-ho. Tingueu present que la música clàssica s’aguanta per la gent que li agrada la música i res més.

A l’enterrament de la diva, va anar-hi la Reina “Sofrita” que diuen els de “LA Competència”, fregida i refregida. Amb una vida envoltada per corruptes, vividors, dictadors i malparits en general, paper de reina paper d’estrassa. Però cal dir que tampoc a mogut mai un dit pels seu poble pels seus súbdits pels seus vassalls, en definitiva per nosaltres.

A la sortida del tanatori de la difunta, el públic assistent, no sabem si dret o agenollat va aplaudir llargament la reina, alguns no tots, també s’ha de dir.

“Sofrita” perquè no vens a la diada a l’onze de setembre amb una samarreta de som república, si vens et prometo que també, t’aplaudirem !! Paraula !!!