divendres, 7 de gener del 2011

JOAN FERRAN, Tota la raó del món......


Joan Ferran :

"Ferran està convençut que l'actitud del sector catalanista del seu partit ha contribuït a la derrota electoral del 28 de novembre. Ferran ha defensat a Catalunya Informació que el PSC ha d'obrir una etapa nova, sense tantes discrepàncies internes"




En Joan Ferran té tota la raó del món.


Si el PSOE vol ser un partit a nivell nacional (espanyol), ja ho és,Si és així ha ser més espanyol que el PP. També cal que demostri que ho és. Això vol dir fer com la Chacón : Arriba Esapanya, Viva Esapaña !

Una vegada liquidada, finiquitada i morta la idea de espanya Plural dels primers anys del govern Zapatero, ja només ens queda, l'Espanya Uniforme (Una, Grande, Libre). Gràcies a la covardia política de tants, No demano morts, ni guerres , ni batalles. Però si valentia i unitat.

Com va dir en Ramon Tremosa : Amb aquest Franquisme sociològic, que avui segueix viu i ben viu a l'Estat Espanyol i que viu apropo de casa. La majoria de polítics espanyols en són fills i nets del franquisme(siguin de dretes o d'"esquerres"). I ells encara no ho saben.

En Joan Ferran té raó, quan diu que plantejar un PSC català és un error, només té lloc un PSOE-C com el PP-C (Partit Popular de Cataluña) també pot existir el Partido Socialista Obrero Español de Cataluña. El PSOE-C no pot renunciar al seus actius, el vot dels immigrants del anys 50 i 60 que ha estat el seu principal actiu, durant aquest 30 anys de democràcia, i que l'ha fet governa a municipis com l'Hospitalet, Cornellà, Santa Coloma de Gramanet i la mateixa ciutat de Barcelona, la Diputació etc... EL PSC no té dret a existir, perquè no existeix, és una imaginació que algú va tenir.

Per tant en Joan Ferran , és la persona més clara que té el PSOE de Catalunya, tant els ha costat d'entendre això.
Molt bo i amb nivell : El bloc d'en Joan Ferran