dilluns, 26 de juliol del 2010

Menys 6.000.000 d’euros !!

Avui aquest matí , escoltava per la ràdio un senyor, en una tertúlia, que el tenia per proper als socialistes. Dic el tenia, perquè després de escoltar-lo avui , ja he vist ben clar que ja està de tornada.

En la seva explicació venia a dir el següent, puc entendre que ens apugin l’IRPF, que se’ns suprimeixin deduccions, com ara els 400 euros, congelar les pensions, baixar el sou dels funcionaris i d’altres. També puc entendre que se’ns apugi l’IVA. També podem comprendre el tema del Copagament sanitari o Repagament sanitari. Però que a més a més de tot això de les retallades i increments de la fiscalitat. Ara a més redueixen les inversions de l’estat a Catalunya no en 6 milions, si no en 6.000 milions d’euros i d’altres obres s’alentiran........ fins a la mort.
Sorprèn sentir aquest cometaris, que no fan res més que confirmar el que tot ja sabem, que tenim uns governs (a Catalunya i Espanya) en fase terminal i agònica, per desgràcia de tots.

Crec que el president del govern d’Espanya el Sr. Rotòriques Zapatero, seria un magnífic president de una ONG. És un home amb vocació de servei, de bon tracte, amb bones paraules per tothom, amb un ”tallanta”, molt bo per donar diners, ajudar, etc.. Però, crec sincerament, aquesta mateixa debilitat, fragilitat, aquest sentimentalisme, l’inhabiliten per governar en temps de crisi. No en sap, no en vol, no ho farà, pren les decisions a contracor, està forçat, se’l veu incòmode, etc..

Normalment els govern socialistes sabem gastar s’ha de reconèixer, no sabem estalviar, no saben administrar, no saben crear riquesa, però tenen unes seccions de propaganda boníssimes, fan poc i venen molt bé.

En aquest sentit els mals governs i “comparses” autoanomenats d’esquerra, ens deixaran un país fet un “nyap” i ens diran que és culpa...........Dels 23 anys de Pujol... i tot arreglat.