dissabte, 30 de gener del 2010

SE'NS ACUMULA LA FEINA

Fa uns dies que la feina no m'ha deixat, gràcies Déu, fer els comentaris habituals d'aquest Bloc, per això espero poder tornar estar al dia, poc a poc.

Aquest dies no he parlat de :

El foc de Horta de Sant Joan de l'estiu passat, ni el paperot dels Consellers i càrrecs d'ICV, per llogar-hi cadires.

Del magatzem, “Cementeri” segons alguns. Sentir el Sr. Joan Herrera, també és per no perdre`s ni una paraula, O bé en Joan Puigcercòs, el “Paperot” d'En Montilla com a Ministre en signa la construcció, i ara s'hi oposa. Ja no parlo del Convergència i de la covardia i la por escènica,que ratlla el ridícul, cal fer-s'ho mirar.

La “sorpressa” per la majoria de treballadors i pensionistes de la supressió del 400 euros, per part del govern del PSOE, i miserable puja de l'1 per 100 de les pensions de la Seguretat Social.

I ara l'estrella de la legislatura, la jubilació als 67 anys pels treballadors del règim General de la Seguretat Social, per intentar evitar la fallida, gairebé inevitable del sistema de pensions públiques de l'estat espanyol. Pregunto això no és política social ? Que faran els sindicats ?

La sensació que tenim, és que fins ara, el govern no s'adona de la gravetat de la crisi, ni la profunditat. UN govern que no se'n surt i que està enfonsat, i amb ell s'està emportant l'estat espanyol avall. Valdrà la pena dedicar temps a cada un d'aquests temes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha oblidat de comentar el paperot de ciu-sant joan amb l'afer de l'arros. Podria esmentar al seu blog que en declaracions a regio7 van dir que l'ajuntament no feia RES en materia de serveis socials, precissament l'unica area on l'ajuntament ratlla l'aprovat.

Ramon Marquillas ha dit...

Que estrany que els seus retrets, sigui excates que als va fer-nos l'alcalde del notre municipi al Ple del dis 28 01 2010.

Segons vostè ho fan molt bé , i només ratlla l'aprovat ?.

Carai !!

No he llegit les daclaracions a que vostès fan referència, ni he llegit el Regio7.

Atentament, moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Les treballadores i els treballadors fan una feina excel.lent, i ha hagut un important increment dels recursos. I vostès formen part de l'ajuntament...? Dèu ni do si vostès han de ser els futurs governants!!!!

Ramon Marquillas ha dit...

La veritat no sé interpretar el comentari ?
No dubto de la capacitat de treball ni dels, funcionaris ni treballadors de l'ajuntament. Només dic que de ben segur cada dia farà falta més pressupost. Doncs estic segur que anem en direcció contraria.
Cada dia més atur i més misèria, això ho tenim garantit per molts anys. Amb aquests governs , segur ben segur.