dimecres, 20 de gener del 2010

Recollida d'aliments



L'Agrupació local de Convergència Democràtica de Catalunya a Sant Joan de Vilatorrada ha donat suport a la Campanya de recollida d'aliments que s'ha portat a terme al municipi, des de principis del mes de desembre, amb la coordinació del lliurament de 500 kg. d'arròs.Aquesta donació, fruit de l'aportació dels propis membres de l'Agrupació de CDC a Sant Joan de Vilatorrada, es va fer el matí del passat dissabte 16 de gener a l'ajuntament d'aquesta població del Bages. La Campanya solidària de recollida de roba i aliments de Convergència Democràtica de Catalunya ha comptat amb la col·laboració de militants d'aquesta formació política i vol donar resposta a la creixent demanda d'aliments i materials de primera necessitat, que arran de la crisi, fan més famílies amb dificultats, de Sant Joan de Vilatorrada. El municipi és una de les localitats de Catalunya on més incidència està tenint la recessió econòmica, amb el tancament de moltes empreses (amb els 1200 treballadors de Pirelli al capdavant) i una desocupació del 19% (3,5 punts percentuals, per sobre de la mitjana catalana). La Campanya doncs, és una de les respostes efectives que l'Agrupació de CDC vol donar a moltes de les problemàtiques i dificultats socials per les que travessen molts dels seus veïns.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa.

Però pel que veig a la primera foto, la "donació" sembla més un palet d'arrós compra't directament a alguna fàbrica (pel plàstic de l'embalatge).

Ramon Marquillas ha dit...

Si vols veure els paquets d'arròs estan a la planta baixa de l'ajuntament. Els funcionaris te'ls podran ensenyar. Evidenment, també tenim la factura corresponen de la compra. Els diners els van possar la gent de l'agrupació local de CDC de la seva butxaca.
A més sapigueu que està comprat en un supercat de Sant Joan, per més informació. Per la quantitat, 500 quilos ens el varen deixar en un Palet.
Segur que podem fer més per la gent de Sant Joan, segur que els altres partits del nostre poble faran molt més que nosaltres, segur, ja espero veure-ho.
Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Es una mica trist fer publicitat i propaganda de la solidaritat i la caritat!! Ésuna acció molt lloable, ho haguès estat mès si haguès quedat en la intimitat de cadascú, com ho han fet un centenar de veins i veïnes.
Amb aquesta actitud hom tè la sensació de que únicament es buscava la foto. Aixó em sorpren molt de vosté, sr. Marquilles

Ramon Marquillas ha dit...

Per molt menys que això l'ajuntament es fan 50 fotos, tres Pregoners, i molta molta cagarel·la. Només ho hem comunicat , el millor que poden fer els altres és imitar-nos.
Per cert la solidaritat, que a alguns els agrada molt , és un eufemisme de la Caritat.
Particularment prefereixo la justícia a la caritat, però quan no hi justícia es fa el que es pot.

Anònim ha dit...

Més que qui ha portat a terme la iniciativa i el contingut de la recollida el que trobo molt positiu es el fet de solidaritzar-se amb les persones del poble. Gairebé sempre, per no dir sempre, per molts solidaritat és ajudar a les persones d'altres països o continents i sembla que, com de més lluny és el poble més solidari un és. Vull felicitar la iniciativa de Sant Joan perquè crec que la solidaritat comença a casa i tenim veïns i veïnes amb dificultats econòmiques i socials importants... no cal anar lluny de casa per ser solidari.