dijous, 29 de gener del 2009

MÉS MALAMENT ? IMPOSSIBLE !!!


La gestió de la crisi de cavall ( us en recordeu de la desacceleració d'En ZP), que ara pateix l'estat Espanyol i Catalunya en particular. amb governs incapaços de gestionar res de res, només sabem gastar i donar menjadores, que si el Consell Assessor de Cultura cobrant, es clar !! Només tonteries que no ens salvaran de res.

Com deia, ara la crisi es veu i es toca per tot i arreu, i Sant Joan no se'n escapa, la quantitat de petites empreses que estan tancant o reduint la plantilla és impressionat. Una empresa coneguda passarà en els propers dies, i per tal d'intentar salvar els mobles, de 40 a 15 treballadors. Aquesta mateixa empresa des de fa dos mesos han anul·lat completant el treball dels dissabtes i es hores extres. Ahir Pirelli, va consumar el seu expedient.

Un empresari solvent del nostre municipi, m'ha anunciat que un termini màxim de dos mesos preveu tancar l'empresa, si no obté finançament per part de les entitats bancàries. L'entitat bancària a la qual recorria habitualment i des de fa anys, li ha negat el descompte de pagarés amb el motiu, que no disposa de liquiditat per fer front a aquestes operacions.

Per tant, ja ho veieu, el present és dolent però penso que el futur i degut a una mala política econòmica a tots els nivell, local, nacional i estatal ens portarà al desastre.

Que els dirà l'esquerra a les 800,000 famílies de l'estat espanyol que no obtenen ingressos cap dels seus membres ?

Com Aznar va fer famosa aquella frase del “VAYASE SR. GONZALEZ” ara tocarà “VÀYASE SR. ZAPATERO” .

2 comentaris:

el blog del Marañón ha dit...

i la dreta? què diu la dreta? que de fet no hi ha pas tantes diferències amb la política econòmica del govern central.

Quina és la proposta? més empitjorament i més precarització de les condicions laborals perquè com diu la patronal "només així es pot ser competitiu"? un neoliberalisme més salvatge?

Com pots suposar "ni por asomo" em convenç la política econòmica del Solbes, entre d'altres coses perquè no es distancia pas gaire de la dreta salvatge. Però és sorprenent que carreguis només contra els responsables de les institucions públiques i que esmentis l'ERO de Pirelli però no diguis res de les formes denigrants que han utilitzat.

Ramon Marquillas ha dit...

Tens raó les formes de l'ERO de Pirelli han estat lamentables.
L'única solució ara per ara és la reducció de costos laborals. No vol dir pitjors condicions , vol dir rebaixar fiscalitat. Seguretat Social, IRPF , etc..
Això vol dir una reforma profunda de l'Estat.
Un Estat amb més de 3,000,000 milions de funcionaris. Més 8,000,000 milions de pensionistes. Més 3,000,000 d'aturats.
La poca economia productiva que tenim no podrà fer front a tot.
CANVIAR O MORIR, que fem ?
Tornem al comunisme soviètic ?