dimecres, 16 de gener del 2008

CHACONEL, PARFUM DU PARIS

L’olor del PSC, quina serà aquesta olor ? Què ens haurà preparat la Ministra de la vivenda i candidata dels socialistes per Catalunya a les properes eleccions generals la Sra. Chacón, i la Sra. De Madre, com serà?
El que sí sé, és que no serà. No farà olor de país, això fa pagès, no farà olor de treball, no farà olor d’esforç. Farà olor de diners de poder, de luxe, de gent guapa, de l’’HOLA!”.
El perfum és per quedar bé, per causar bona sensació, per no fer olor de suat, per amagar la pudor o una altra olor.
Quina poca feina tenim en aquest país que parlem d’un perfum. No cal que parlem dels trens de rodalies, de la saturada xarxa sanitària i hospitalària, del “caos” de l’educació, del dèficit d’infraestructures, del tancament imparable d’empreses, de les míseres pensions dels pares i avis, de la precarietat laboral dels joves, de la poca preocupació pels estudiants, de la vivenda per tothom (Sra. ministra), de la crisi immobiliària. No cal que parlem, no! D’un país que fa quatre anys que no sap ni on balla, que tenim un govern inactiu i carregat d’inútils. No, s’ha de parlar de CHACONEL, això sí que “mola”... Ara li fan el mànec...


Pisos de promoció pública ........

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La olor dels sociates ha de ser necesariament de bolet, clavat a terra, no podrueix cap fruit, i aviat caduca, es a dir es podreix, aixi sigui.

Ramon Marquillas ha dit...

És cert, però tenir bolets aprofitables i bons , en canvi de socislites se'n aprofiten ben pocs...

Anònim ha dit...

Crec que un partit que comença a vendre per 1€, una merda de saquet amb no sé qué perfum de socialista té dintre, vol dir que la cosa está malament...o que ara, els hi ha surtit una altra vegada la vena progresista i han canviat de parer. Estàven farts de la política, de treballar, i ara comencen a vendre perfums?
Que es possin a treballar, que és el seu deure!
A mi em fa molta gràcia quan arriben les eleccions. Que si uns venen imatges de la seva llista presentada, que si uns altres et donen roses vermelles tot somrient...i al final per què? Si després t'escupeixen a la cara i et donen l'esquena quan de veritat la gent els necessita.
Crec que la política local s'ha de diferenciar bastant de la que es pot anomenar "general", ha d'estar molt més propera a la gent.
Crec que a Sant Joan, per exemple, falta una consciència del que estan fent els que manen a l'ajuntament, i del que vol l'oposició. Per saber això, el que fa falta es transparència i comunicació amb el poble, i no roses vermelles ni altres tipus de vegetació...
Penso que la majoria de la gent que vota a Convergència, la vota perquè ja fa temps que els voten. Els que voten al PSC, també. I els que aquest any sembla que s'han "despertat" del seu encant per la política i han decidit cotar a IC-V, perquè han canviat les cares, ja s'han desencantat amb el que es veu últimament o no hi trigaràn.
El que vull dir, és que no per ser del PSC, d'IC-V o de Convergència s'és més guai, o "mola" més.
Aposto per la política propera a la gent, i propera a les noves generacions que estem creixent en un món bastant confús i ple de cinisme.

salut!

Ramon Marquillas ha dit...

Hola Sergio :
Tot el que dius és cert, la gent no està il.lusionada amb la política, i menys amb els polítics. Si a més a més ens dediquem a fer collonades com vendre o regalar un perfum, ja podem plegar. De Sant Joan ja t'explicaré unes quantes de bones, ja tindré temps..
Gràcies per la teva participació

Anònim ha dit...

Jo no crec que la gent estigui desconenta amb la política. Està descontenta amb la política actual. Perquè ja t'has donat compte que la gent parla de les coses que passen, que si això, que si allò, però com ja he dit abans, no es troben exemples o espais per a actuar directament com a ciutadà.

No fa falta que em diguis gràcies per haver escrit al teu blog, ni molt menys.
Simplement, veig que hi han coses interesants, que valen la pena, i crec que puc donar la meva senzilla opinió.

Pregunta-li al teu fill Joan qui sóc, vaig a classe amb ell, jeje.

Vagi bé. Salut!